Relatia nora-soacra

Spread the love

Felul in care decurge o relatie este foarte influentata de relatia nora-soacra. Este o incercare grea pentru cuplu, pentru a sta sub aceleasi acoperis cu socrii, insa cu ajutor unor sfaturi, veti putea trai in liniste si sa treceti peste probleme.

Cele mai importante probleme dintre nora si soacra se ivesc din cauza neintelegerilor si din pricina parerilor variate.

The Cause Of The QuarrelSfaturi pentru o relatie buna de nora-soacraSoacrele de foarte multe ori nu reusesc sa faca fata situatiei noi si crede ca nora este o rivala si ca ea, ca mama trebuie sa lupte pentru atentia si iubirea fiului ei. In acest caz, fiul este cel care trebuie sa clarifice situatia. Trebuie sa explice mamei ca faptul ca are o sotie, nu inseamna ca o iubeste mai putin. De asemenea, nu ar trebui sa existe certuri din cauza aceasta, deoarece sotul nu o sa stie cum sa reactioneze, deoarece nu doreste sa o raneasca nici pe mama si nici pe sotia sa, astfel relatia poate sa aiba de suferit.O alta sursa de problema este ca soacra este mult prea grijulie. In acest caz in loc de cearta trebuie sa ii explicati calm, ca daca aveti nevoie de ajutor sau de sfat, ii veti cere ajutorul.Cu siguranta soacra o sa va accepte mai usor, daca veti demonstra ca sunteti politicoasa si daca sunteti dispusa sa o ajutati la treburile casnice.Ca si orice om, soacra poate sa aiba calitati si defecte. Tocmai din acest motiv este important sa o cunoasteti si sa vorbiti cat mai mult.Trebuie evitate motivele de cearta. Chiar daca simtiti ca sunteti provocata, in loc de cearta, raspudeti pe un ton calm si fiti politicoasa.Chiar daca sunteti sotia, trebuie sa intelegeti ca nu aveti dreptul de a interveni in relatia soacrei si a fiului ei, care chiar este matur si urmeaza sa aiba o familie, este in continuare fiul mamei.Daca ceva va deranjeaza, comunicati cu mama partenerului, chiar daca la inceput vi se pare greu. Lucrurile nespuse vor provoca tensiune si o sa fie sursa de cearta.Retineti ca soacrele sunt foarte mandre de fiul lor, astfel nu il criticati fata de ea, pentru a evita certurile.Daca nu locuiti impreuna, vizitele trebuie impartite egal intre parintii dumneavoastra si socrii.Petreceti timp doar cu soacra, ca sa va cunoasteti. In acest caz comunicarea nu o sa reprezinte o problema, ceea ce poate fi remediu pentru multe probleme.  michael_vartan7

Merita tinut cont de sfaturi si cu multa rabdare si vointa veti putea trece peste problemele care va deranjeaza. Cu siguranta doriti ca partenerul sa fie fericit alaturi de dumneavoastra, iar faptul ca iubiti aceleasi persoana cu soacra, merita efortul depus.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *