Nunti la moda

Spread the love

Fiecare femeie dupa ce este ceruta de sotie incepe deja sa planifice toate detaliile nuntii, dintre care cea mai importanta pentru fiecare femeie este cu siguranta alegerea rochiei de mireasa. Este o decizie greu de luat, alegerea rochiei de mireasa, deoarece rochia trebuie sa se potriveasca pentru foarte multe criterii, dintre care una este sa se potriveasca tendintelor. Fiecare femeie stie ca tendintele sunt schimbatoare in ceea ce priveste piesele vestimentare. Tendintele se schimba anual si la rochiile de mireasa, iar daca sunteti o mireasa pentru care detaliile conteaza foarte mult, va prezentam moda rochiilor de mireasa pentru anul 2016.
Culori pentru rochii de mireasa

new-elie-saab-wedding-dresses-spring-2016-004Vesnica culoare alba ramane inca preferata multor femei. Albul este in continuare alegerea preferata a femeilor, din cauza simbolisticii. Vor fi in tendinte mai ales rochiile de mireasa albe decorate cu margele, cristale sau perle, astfel sunt satisfacute cerintele mireselor care adora traditionalul si care doresc sa atraga atentia cu stralucirea.

Pe langa alb, vor fi in voga si rochiile de mireasa colorate sau doar cu insertii de materiale in alte nuante. Pe langa albastru, argintiu si pastel, vedeta tendintei din noul an o sa fie rochia de mireasa rosie. Rosul este culoarea ideala pentru femeile speciale, puternice si care doresc sa atraga atentia. Rochia de mireasa rosie nu atrage atentia doar datorita culorii, ci si aplicatiilor sau decoratilor.

Materialul preferat pentru rochiile de mireasa

Pe langa matase, sifon sau saten, dantela o sa fie vedeta anului 2013. Rochia de mireasa din dantela este eleganta si ideala pentru mireasa rafinata si senzuala. Pentru ca rochiile de mireasa din dantela sa fie si mai interesante, sunt decorate cu broderii, cristale si perle. Trumpet wedding dresses 2016 6

Decupajele, atractia anului

Rochia de mireasa purtata trebuie sa evidentieze silueta, feminitatea si eleganta. Pentru acest scop, rochiile de mireasa cu decupaje sunt cea mai buna alegere. Decupajele si taieturile vor atrage si mai mult atentia asupra dumneavoastra.

Rochia de mireasa 2 in 1

Este foarte grea alegerea rochiei de mireasa, astfel pentru a economisi timp sunt recomandate rochiile de mireasa care pot fi transformate si astfel nu este necesara achizitionarea unei alte rochii pentru petrecere.

Elementele decorative pentru rochiile de mireasa

Pentru ca rochiile de mireasa sa devina mai elegante si mai speciale, acestea vor fi decorate cu: perle,margele,cristale, broderii,diamante. La alegerea rochiei de mireasa nu tineti cont doar de tendinte, ci si de tipul situatiei. In continuare veti putea alege dintre rochiile de mireasa stil printesa, stil empire, stil sirena si stil A.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *