Cum sa-ti gasesti dragostea, prin intermediul unei agentii matrimoniale

Spread the love

Ce este o agentie de casatorie?
Rolul unei agentii de casatorie este de a conecta simplu (barbati si femei), care cauta o relatie stabila, durabila si de calitate – o poveste adevarata de dragoste, în fapt. Agentia asigura asistenta personalizata, printr-un consilier si va incerca sa gaseasca pe cineva compatibil cu personalitatea, criteriile si dorintele clientilor.
thbfnCare este diferența dintre o agentie de casatorie si un site de intalniri?
Pe un site de matrimoniale, inregistrarea se face, de obicei, rapid si bazandu-se pe un capriciu: sunt plictisit, tocmai am fost parasit, ma simt singur…In schimb, pentru a te inscrie intr-o agentie de casatorie este nevoie de timp: exista interviuri cu consilieri, definirea profilului persoanei cautate, un posibil makeover, antrenament psihologic.
Cei care isi cauta iubirea sunt persoane sigure pe ce vor si nu li se potriveste neaparat un site de matrimoniale. Relatiile se bazeaza pe notiuni de respect, nu de consum, cum ne propun site-urile. Agentiile, pe de alta parte, incearca sa restabileasca misterul si delicatetea de care doi cautatori de dragoste au nevoie, atunci cand se intalnesc.
In plus, pe un site de matrimonial nu poti fi niciodata sigur daca persoana cu care urmeaza sa te intalnesti nu este casatorit/casatorita si-atunci puteti ajunge victima unui joc sentimental, fara sa stiti. Prin intermediul unei agentii este imposibil sa se ajunga la o astfel de situatie, pentru ca se cer certificate si exista garantia ca persoana la care visati este celibatara.
Un om nu este un obiect. Chiar daca e casatorit de 10, 20, 30, 40 de ani, omul este acelasi. Nu exista o varsta potrivita pentru iubire, aceasta poate aparea, din senin, oricand. Secretul cuplurilor longevive consta in mici ritualuri: o cina la lumina lumanarilor sau doar un mic dejun la pat, o seara fierbinte sau doar un masaj. Cu alte cuvinte, reusitele vietii de cuplu se bazeaza pe simplitate si reciprocitate. Nu renuntati sa le cautati, motivand trecerea anilor, nu este un motiv suficient pentru fericire.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *