Cum sa te imbraci sexy, dar modest si cu eleganta

Spread the love

sexy si modestIn vremurile contemporane, imbracamintea a devenit un mijloc de evaluare si catalogare, astfel formandu-se un conflict intre moda si imbracamintea adecvata, impusa de cele mai multe organizari sociale, ceea ce duce la ideea de vulgaritate. Rational, aceste catalogari sociale sunt nepotrivite pentru ca oamenii sunt diferiti si au standarde diferite. Exista totusi modalitati de a impaca si capra si varza, respectiv adaugarea unei note modeste tinutei, mentine un profil mai discret, fara sa afecteze efectul de vino-ncoa al hainelor.
De exemplu, o rochie neagra, fara maneci, cu decolteu mare, o tinuta extrem de sexy poate sa-si pastreze tonalitatile de atractie si sa devina modesta, in acelasi timp, daca ii adaugam un top rosu. Vom obtine o tinuta fermecatoare, colorata, care va atrage atentia asupra personalitatii, nu doar asupra decolteului. Notiunea de „modestie” nu are inca o reprezentare exacta, in societate, fiind confundata, de cele mai multe ori cu saracie sau cumintenie. In fapt, simplitatea a fost intotdeauna baza celor mai interesante piese vestimentare, iar design-ul urmareste tocmai sa sporeasca nivelul de atractivitate, dar folosind linii cat mai simple, care sa echilibreze tinuta, sa-i dea o nota de feminin sublim.
Topuri lungi si sexy . Topurile lungi sunt la moda, sunt adaptabile si, in asociere cu o fusta, jambiere sau blugi, pot arata incredibil de sexy. Aceste topuri permit expunerea umerilor si a bratelor, care scot in evidenta delicatetea constructiei feminine, suficient cat sa intorci priviri mai curioase de persoana ta, decat de ce ai in dotare.

modestsexyRochii largute. Rochiile prea stramte nu sunt niciodata suficient de comfortabile si arata cam tot, din formele corpului, in schimb, rochiile mai largute sunt cu mult mai comode si sugereaza formele corpului, intr-un mod atragator. Femeile din anii 1950 și 1960 purtau astfel de rochii, iar imaginea lor emana senzualitate.
Culori vibrante si accesorii. Omul manifesta interes fata de culori vibrante sau pastel, care se remarca in campul vizual. Culori precum roz, galben, albastru, violet si culori luminoase, cum ar fi purpuriu sau verde va vor face sa iesiti in evidenta.Accesoriile au innobilat intotdeuna o costumatie simpla. Asortarea accesoriilor, pe liniile de culoare ale tinitei sporesc nivelul de atractie.

Eleganta include modestia si trezeste apreciere si respect social. O femeie poate fi mai senzuala si-si sporeste stima de sine, daca isi manifesta personalitatea, prin vestimentatie, decat daca deriva in vulgaritate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *