13 Semne ca ti-ai gasit partenerul de viata

Spread the love

Traim intr-o cultura a independentei, autonomiei si deschiderii spre noutate. Spre deosebire de generatiile anterioare, tinerii contemporani simt mai putin presiunea de a se casatori la o varsta frageda, insa pentru cei care cred ca au intalnit persoana potrivita, ideea matrimoniului continua sa se manifeste. Daca sunteti intr-o astfel de relatie si va confruntati cu intrebarea daca intr-adevar v-ati gasit partenerul de viata, iata cateva indicii, pe care trebuie sa le bifati, pana la o decizie finala:Perfect-Relationship

 1. Chimie fizica

Chimia fizica si potrivirea sexuala sunt piatra de temelie a intimitatii, ce se formeaza intr-o relatie de lunga durata. Cand atractia sexuala este puternica si evidenta, nu poate fi decat de bine, pentru ca astfel de senzatii nu apar in fiecare zi.

 1. Aprobarea

Parerea celor apropiati, in legatura cu partenerul de viata este un subiect delicat si apreciat in relatia de cuplu. S-ar putea sa va scada entuziasmul atunci cand considerati ca v-ati gasit jumatatea, daca cei care va iubesc insista pe varianta ca nu va potriviti.

 1. Ascultarea

Daca partenerul tau prezinta un real interes fata de viata ta este un aspect care nu trebuie sa-ti scape. Faptul ca te asculta cu sinceritate inseamna ca tine cu adevarat la relatia voastra.

 1. Schimbarea

Atunci cand simti ca relatia in care esti te face sa iti doresti sa fii o persoana mai buna, nu e un aspect de ignorat. O astfel de perspectiva te ajuta sa te dezvolti, sa accepti noi provocari, sa-ti ascuti setea de cunoastere sau pur si simplu sa devii mai responsabil sau mai flexibil in gandire.

 1. Libertatea

Un partener de viata potrivit va oferi libertate in relatie, nu va incerca sa suprime succesul celuilalt sau sa ia decizii asupra timpului care nu-i apartine. O relatie nu este o inchisoare, iar daca spatiul personal nu este respectat, relatia va dobandi un caracter nesanatos.

 1. Legaturi de familie

De cele mai multe ori, zicala “Cand te casatoresti, nu te casatoresti cu persoana, te casatoresti cu familia” devine realitate. Daca relatia cu familia partenerului este buna, veti avea un sprijin pe viitor, daca nu, poate constitui o problema, in timp.

 1. Detalii

Cand iubitul isi aminteste de ceva semnificativ, cum ar fi zile de nastere, felul de mancare preferat, culoarea preferata, nu poate fi decat un semn bun, care arata ca a fost atent si ca-i pasa.

 1. Dragostea

Sentimentul de dragoste se construieste pe un fond subiectiv si este un subiect absolut personal, insa trebuie sa te asiguri ca este reciproc, pentru a pune temeliile unei relatii serioase.prepare-for-the-perfect-relationship

 1. Rasul impreuna

Cel mai bun medicament al vietii este rasul. Atunci cand, in relatia de cuplu descoperiti des umorul si fara mult efort, exista clar o conexiune puternica la mijloc.

 1. Fara secrete

Realitatea este ca orice relatie sanatoasa are si secrete minime sau minciuni, legate de trecut, relatii anterioare sau planuri de viitor, care ar putea periclita echilibrul de cuplu, odata scoase la iveala.

 1. Obiectivele

Partenerii care se potrivesc vor impartasi obiective de viata similare si vor avansa in moduri similare. In cazul in care unul dintre cei doi vrea sa se stabileasca la o ferma si celalalt sa calatoreasca, cel mai probabil ca parteneriatul nu va dura prea mult.

 1. Pentru totdeauna

Faceti un exercitiu de imaginatie, incat sa va dati seama daca viata de zi cu zi cu celalalt este ceva dezirabil pe viitor sau mai degraba v-ar enerva. Acest exercitiu iti poate spune multe despre dorinta ta de a te avanta intr-o viitoare casnicie.

 1. Lupta dreapta

Cuplurile vor avea intotdeauna lupte pentru neintelegeri. Un bun indicator al respectului si afectiunii reciproce in relatie este modul de lupta. Dezacordul sanatos, care tine in acelasi spatiu doua persoane, nu trebuie sa implice violenta, abuz verbal sau comportament umilitor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *